Εκπόνηση εργασίας
από 14-04-2021 έως 25-04-2021

Καλημέρα σας. Παρακάτω θα βρείτε τις ερωτήσεις για την τελική αξιολόγηση του προγράμματος Ναυτικό & Ναυτιλιακό Δίκαιο. Η εργασία σας πρέπει να αποσταλεί μέχρι την 25η Απριλίου 2021, η οποία είναι και η τελευταία μέρα του προγράμματος.

Ερωτήσεις αξιολόγησης Προγράμματος:

1. Ανάλυση των "Υποχρεώσεων του ναυτικού από τη σύμβαση ναυτολογήσεως" και της σχέσης αυτών των υποχρεώσεων με τα ναυτικά αδικήματα και τα πειθαρχικά παραπτώματα των μελών του πληρώματος. (Σε ποιο αδίκημα ή παράπτωμα θα οδηγούσε μια αμέλεια των υποχρεώσεων του ναυτικού).
 
2. Σύγκριση του ρόλου και των προοπτικών των διαφορετικών κατηγοριών νηογνωμόνων. (Συγκρίνατε: Α) τα μέλη της IACS, B) τους αποκαλούμενους "Υποδεέστερους νηογνώμονες", Γ) το σχέδιο δημιουργίας "Έξοχων IACS" από τους ABS, LR και DNV-GL). 
 
3. Ανάλυση της ασφαλιστικής ευελιξίας που προσφέρουν τα "P & I Clubs" στις πλοιοκτήτριες εταιρείες και στα συνεργαζόμενα μέρη (εφοπλιστές, ναυλωτές) με ιδιαίτερη έμφαση στο νομικό καθεστώς που ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
 
Επιλέγετε μία απο της παραπάνω ερωτήσεις, την απαντάτε και στέλνετε σε ηλεκτρονική μορφή την εργασία στο e-mail :  elearning@letwm.gr 
 
Για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail με τον καθηγητή που υποστηρίζει το μάθημα Κος Σιδέρης Ιωάννης: ioansideris87@yahoo.com